Tovább hergel Hollósy Miskolcon a Barlangfürdő bezárásával és újranyitásával

Megosztás

Döbbenetes ámokfutást rendez a miskolci Fidesz, ismét csak Veres Pál és a kormány által egyébként teljesen kivéreztetett város vezetésének számlájára írja az Orbánék által kötelezően meghatározott takarékossági intézkedéseket. Azt ügyesen elhallgatva, hogy kormánypárti irányítású városokban is zárnak a fürdők és középületek.

A főszereplő ismételten a mostanában magát igen gyakran a közösségi médiában mutogató, kritika-mester, Hollósy András és fideszes segítőtársai. A képviselő óriási csúsztatásokkal természetesen ismét kizárólag a városvezetés és személyesen Veres Pál számlájára írja például a fürdők kényszerű bezárását a fűtési időszakban. Azt természetesen már szemérmesen elhallgatja, hogy Győrben, Székesfehérváron és más, fideszes vezetésű városokban pontosan ugyanez történik a Fidesz által az elmúlt hónapokban teljesen szabadjára engedett energiaárak miatt.

Íme Hollósy bejegyzése a Facebookról:

❗️FRISS❗️Veres Pál bezárta, de a miskolctapolcai vállalkozók kinyitnák a Barlangfürdőt➡️Úgy tudjuk, hogy a vállalkozók már ÖSSZEGYŰJTÖTTÉK a szükséges pénzt, hogy a Barlangfürdő újranyithasson❗️Veres Pál ne tétovázzon, nyissa ki a Barlangfürdőt, hogy a miskolci turizmus életben maradhasson❗️

Fideszes képviselőtársa, Szécsényi Marianna gyorsan rá is erősített egy hozzászólásban, nem is titkolva, hogy mennyire politikai haszonszerzésből történik ez a rendkívüli módon elferdített, látványos támadássorozat Veres ellen:

“A szocialista városvezetés megbukott ❗

Bulikra, fesztiválokra és sportállásokra van, melegvizes fürdőkre, tömegközlekedésre és szépkorúakra nincs pénz Miskolcon. 🤷🏼‍♀️

Miskolc szocialista városvezetèsènek teljesítménye három év alatt: ELÉGTELEN!”

Az internetes olvasók azonban sokkal jobb arányban látnak át a szitán, néhány vélemény:

“A Fidesz miatt be kellett zárni, de szerencsére a vállalkozók megmenthetik. Így helyes a cím, Hollósy!”

“Undorító gusztustalan féreg vagy! Kiragadsz a szövegkörnyezetből mondatokat és osztod. Miskolc legnagyobb parazitája Te magad vagy!”

“Kinek mit intézett a kormánya, bár sok még az agyhalott fideszes birka, akik egy kis farhátért tapsikolnak! Fidesz záratta be a fürdőket birkák, sőt, Miskolcot is a Fidesz rabolta ki, de ti csak bégessetek!”

“Már megint Hollósy, akinek semmi köze a sikerhez! Takarodjon már el a miskolci közéletből, a gazdájával, meg a párttársaival együtt, mert csak kárt tudnak okozni a városnak! Semmi hasznuk nincs, a fővárosi gazdájukkal együtt.”

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek