Orbán Viktor október 23-án azért megy Zalaegerszegre, mert vidéken többen élnek, mint a fővárosban

Megosztás

Szó sincs arról, hogy a mostanában igen gyakorivá váló Fidesz- és kormányellenes megmozdulásoktól tartana, vagy hogy netán kifütyüli a fővárosban különösen nagy számban megtalálható, elégedetlen tömeg, hanem mert vidéken többen élnek. Miért kételkednénk?

A Fidesz idén nem tart 1956-os megemlékezést, Orbán Viktor pedig Zalaegerszegen mond beszédet, mi ennek az oka – kérdezte a 24.hu.

Helyes, hogy amikor 8 millió ember vidéken él, akkor időnként a miniszterelnök megemlékezése ott zajlik, hiszen ott élnek többen

– válaszolta Gulyás, aki szerint ettől még Budapesten is lesznek központi megemlékezések, ő például még ma a Műegyetemnél beszél.

Gulyás később az RTL idevágó kérdéseire azt is mondta „felhívom a figyelmet, hogy vidéken is élnek emberek”, ugyanakkor arra a felvetésre, hogy a miniszterelnök beszédén ugyanakkor ők nem vehetnek részt, hiszen az zárt térben, meghívásos körben lesz, Gulyás azt mondta, hogy „de bekapcsolhatják a tévét, és megnézhetik”.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek