Újraélesztés: defibrillátorokat helyeztek el a Miskolc Holdingnál és tagvállalatainál

Megosztás

Összesen tizenöt életmentő eszköz találta meg új helyét a városban.

– A magyarországi lakosság körében a halálozási statisztikákban vezető helyen szerepel a szív- és érrendszeri betegségek miatti elhalálozás. Ezért a Miskolc Holding vezetése – a tagvállalatok vezetőivel egyetértésben – úgy döntött, hogy 15 darab defibrillátort vásárol a cégcsoportnak – mondta Dukai Zoltán vezérigazgató a Minap.hu munkatársának. A félautomata készülék egy magyar cég saját fejlesztése, használata pedig többszörösére növeli a túlélési esélyeket.
 
Az életmentő eszközök, a Miskolc Holding és tagvállalatai telephelyeire kerültek, illetve a Mihő-Mivíz-Miskolc Holding Szemere utcai közös ügyfélszolgálatára is elhelyeztek egyet.
 
A könnyen kezelhető modern defibrillátor készülékek használatára, mind a 15 helyszínen újraélesztési oktatásban is részesültek a kijelölt munkatársak – adta hírül a polgármesteri kabinet sajtó, kommunikációs és városmarketing osztálya. 

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek