Téboly: a börtönben ülő Schadl György feljelentette Hadházy Ákost

Megosztás

Becsületsértés miatt feljelentette Schadl György Hadházy Ákost – erről a független képviselő posztolt a hivatalos Facebook oldalán. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) közel egy éve börtönben ülő elnöke azért jelentette fel július 12-én Hadházyt, mert a politikus az RTL Híradójában június 13-án azt mondta róla, hogy ő az egyik legkorruptabb végrehajtó.

Egészen pontosan így fogalmazott a képviselő: „azt látjuk, hogy a végrehajtói kamara vezetője volt az egyik legkorruptabb végrehajtó”.

A politikus szerint Schadl Györgyöt az zavarja, hogy az RTL Híradójában nem emelte ki, a végrehajtói kamara elnökeként elkövetett korrupció miatt ül, nem sima végrehajtóként elkövetett korrupcióért. Hadházy a bírósági végzés szövegét is mellékelte a bejegyzéshez, ebben azt írják:

„A feljelentő kiemelte, hogy a fenti kijelentés megfogalmazására a feljelentő végrehajtói tevékenysége vonatkozásában került sor, nem pedig a Magyar Bírósági Végrehajtói Karban betöltött elnöki tevékenységével kapcsolatban” – számolt be a Telex.

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek