Ezért érdemes a különböző adagolókat csomagban vásárolni

Megosztás

Legyen szó akár toalettpapír, kéztörlő papír vagy folyékonyszappan-adagolókról, minden esetben érdemes megkeresni a csomagajánlatokat. Ennek több oka is van, nézzük, melyek ezek.

Mikor érdemes adagolókban gondolkozni?

Az otthoni használatban nem feltétlenül lesznek érdekesek az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél kapható adagoló csomagok, ellenben egy ipari vagy egy irodai, közösségi felhasználás esetén máris van benne ráció.

Jellemzően a nyilvánosan használható mosdókban mindenképp adagolókban gondolkozzunk! Plázákban, nagyobb üzletekben, éttermekben és hasonló helyeken, ahol sok vendég megfordul a mosdóban. Itt ugyanis szükség van arra, hogy gyorsan lehessen adagolni a toalettpapírt, a kéztörlő papírt és a folyékony szappant.

De munkahelyeken ugyanígy érdemes eljárni. Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel kényelmesebb, gyorsabb és higiénikusabb, de egyébként költségtakarékosabb megoldás ez, mintha enélkül próbálnánk megoldani a papírok és a kézmosószer kihelyezését.

Mik az adagolók előnyei?

Számos előnye van annak, ha adagolókkal oldjuk meg a különböző papírok és a szappanok adagolását.

Először is ott vannak a higiéniai szempontok. Egy-egy ilyen eszköz biztosítja számunkra azt, hogy csak azzal a lappal érintkezzünk, amelyet használni is fogunk. Így nincs az, mint az egymásra helyezett lapok esetén, hogy kiveszünk a tetejéről valamennyit, és ha mégsem kell mind, akkor visszatesszük.

Sokkal kisebb a pazarlás is ilyen esetben, mivel pontosan annyit tudunk adagolni magunknak, amennyire szükségünk van. Akár egyesével is ki tudjuk venni a lapokat, így pontosan annyit fogunk kivenni, amennyi kell. Se többet, se kevesebbet.

Emellett gazdaságosabbá is válik az üzemeltetés. A megfelelő adagoló és töltőanyag kombinációja biztosítja, hogy sokáig ne kelljen hozzányúlni, újabb adagot kihelyezni. És persze az előzőekben említettek miatt masszívan spórolnak is nekünk a felhasználók, mely által sokkal gazdaságosabbá válik ez a megoldás.

Mindezeket ha összevetjük, akkor egy szép kis listánk lesz a használatuk mellett. Nincs is értelme nem használni őket.

Miért érdemes az adagolókat csomagban vásárolni?

Ennek több oka is van. Egyrészt azért, mert ezzel tudhatjuk biztosan, hogy kompatibilis töltőanyagot vásárolunk az adagolónkhoz. És a későbbiekben már csak az így csomagban vásárolt töltőanyag típusát kell keresni a kereskedőnél, így könnyű dolgunk lesz.

Emellett árban is nagyon jó ajánlatokat szoktak adni az ilyen csomagokra. Szóval mindenképp érdemes első alkalommal egy csomagajánlatban gondolkoznunk.

Arra érdemes még figyelni, hogy egyetlen adagolóba akár többféle töltőanyag is jó lehet. Így nem feltétlenül kell a jövőben is mindig ugyanazt a típust választanunk, ami a csomagban is volt. A lényeg, hogy kompatibiliset válasszunk. De mivel különböző tulajdonsággal bíró papírok és folyékony szappanok is vannak, mi döntjük el, hogy mit preferálunk. Az árat, a minőséget, vagy keresünk egy arany középutat? Csak rajtunk múlik.

Kapcsolódó cikkek