Veres Pál felháborodott a miskolci Fidesz hazugságain

Megosztás

„Felháborítónak tartom és mélyen elítélem, amit a miskolci fideszes képviselők tesznek. Hetek óta hazugságokat terjesztenek, csúsztatnak és félrevezetik a miskolciakat” – írja közösségi oldalán a polgármester.

Kikérem a városban élők és magam nevében, hogy a város egyes képviselői politikai haszonszerzés céljából valótlan állításokat tegyenek, hogy ország-világ előtt bemocskolják Miskolcot, rossz hírét keltve városunknak – fogalmaz szerda délelőtti Facebook-bejegyzésében Miskolc polgármestere. Mint azt Veres Pál írja: 

„Ha már munkájukkal nem tudnak kitűnni, ha már munkájukkal nem tudnak bekerülni a hírekbe, kérem ne hazugságokkal, rosszindulatú állításokkal próbálkozzanak.”

Hozzáteszi: nehéz időket élünk, a válság a küszöbön, elszabadultak az energiaárak, sosem látott infláció nehezíti hétköznapjainkat. A miskolci önkormányzatnak – vélekedik –ugyanazokkal a nehézségekkel kell nap mint nap megküzdenie, amikkel a miskolci, a magyar családoknak is: elszabadult energiaárakkal, kiszámíthatatlan gazdasági környezettel, fékevesztett áremelkedéssel.

– Mi, a város vezetői a helyünkön vagyunk, végezzük a munkánkat, mert erre tettünk esküt. Ebben a nehéz helyzetben a miskolci fideszes képviselőknek is inkább segíteniük kellene, nem hátráltatni Miskolcot, nem hazudni, nem rémhíreket terjeszteni – zárja sorait a városvezető. 

A miskolci Fidesz folyamatosan a jelenlegi városvezetést hibáztatja a tömegközlekedés színvonalának romlása miatt. Korábban mi is kétrészes cikksorozatot szenteltünk annak, hogy átláthatóan tárgyaljuk, hogy mi vezetett a miskolci közösségi közlekedés széteséséhez. A cikk első részét ide kattintva, a második részét pedig ide kattintva olvashatja.

A polgármester teljes bejegyzését itt olvashatja:

Forrás: Minap.hu

Related posts