Felmondott az M1-nél az egyik leghíresebb közmédiás műsorvezető, Németh Balázs

Megosztás

Folyamatos, kormányt dicsérő, látványos kommentálásait és hírolvasásait egy ország ismerhette meg az elmúlt szűk évtizedben. Egyszer már parkolópályán volt egy időre, amikor eltűnt a képernyőről, most azonban végleg távozik. Bizonyos értesülések szakmai okokra hivatkoznak, ám az MTVA szerint közös megegyezés született.

A Media1.hu információi szerint beadta a felmondását Németh Balázs, az M1 Híradó műsorvezetője az MTVA-nál (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap). Értesüléseik szerint szakmai okokra hivatkozva távozik a bemondó.

az MTVA közleményben reagált a hírre, amiben azt írják:

„A bulvármédia állításaival szemben közös megegyezéssel távozik a közmédiától Németh Balázs, az M1 műsorvezetője. A mai magyar híradós szakma egyik legismertebb alakja többéves képernyős munka után új kihívásokra vágyott, amelyek elé nem kíván akadályt gördíteni az MTVA.

A közmédia ezúttal is köszöni és elismeri Németh Balázs hírterületen végezett szerkesztői és műsorvezetői munkáját, jövőbeni feladataihoz, az előtte álló kihívásokhoz sok sikert kíván!”

Németh 2015 óta a köztévé egyik legismertebb arca volt, az M1 bemondójaként bruttó 1 millió 739 ezer forintot keresett havonta. (Telex)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek