Vasárnap némileg rendhagyó lesz a Termelői Nap Miskolcon

Megosztás

Az esemény ugyanis a hetes szám jegyében telik majd.

Idén hétéves a belvárosi esemény, és idén hetedik alkalommal rendezik meg július harmadik vasárnapján, most hétvégén az Erzsébet téren.

Ahogy megszokhattuk, július 17-én, vasárnap ezúttal is reggel 9 és délután 1 óra között várják a vásárlókat, érdeklődőket a téren, ahol beszerezhetjük kedvenc kézműves portékánkat, minőségi bio élelmiszerünket – írja a Minap.hu.

De ez a nap nemcsak a bevásárlásról szól, hiszen tartalmas délelőttöt tölthetnek itt a miskolciak és a távolabbról érkezők is, a család apraját-nagyját programokkal várják a szervezők.

A hetedik éve töretlen népszerűségnek örvendő közösségi program egyik vonzereje épp a személyességben van: jó hangulatú találkozási lehetőség a miskolciak számára, és a portékáit büszkén kínáló termelők és vásárlók között. A Miskolci Termelői Nap egy olyan közösségi alkalom, amelyet a természetesség, a kedvesség, a tudatosság és a sokszínűség jellemez, így nem csoda, hogy a helyiek is szívükbe zárták.

A szervezők minden évben apró meglepetéssel készülnek erre a jeles napra, most sem lesz ez másképp. A születésnapi programok között a Kalamajka Bábszínház a „Hetedhét állatmesék-Kacor király” című előadásukkal a kicsiket és nagyokat egyaránt a mesék birodalmába varázsolják, de zenél majd a Miskolc Dixieland Band és Hétpróba kézműves foglalkozás is lesz. Ezen felül az Életre kelt mesevilággal, azaz sétáló mesefigurákkal is találkozhatnak a térre kilátogatók.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek