Megint nyert a DVTK

Megosztás

A Kisvárdát is legyőzte a Diósgyőr NBII-es labdarúgó-csapata felkészülési mérkőzésen.

Felkészülési mérkőzés

Kisvárda Master Good – Diósgyőri VTK 2-3 (0-2)

Kisvárda, Várkerti Stadion. Zárt kapuk mögött. Játékvezető: Karakó Ferenc (Szilágyi Norbert, Piskóczi Viktor)

DVTK: Danilović – Farkas D., Hegedűs, Szatmári, Csirmaz – Holdampf, Oláh Bá. – Könyves, Lukács D., Jurek – Eppel. Vezetőedző: Dragan Vukmir

Kisvárda: Odintsov – Hej, Vranjanin, Kovačić, Leoni – Melnyk, Karabelyov – Asani, Ötvös, Camaj – Mešanović. Vezetőedző: Török László

Csere: Oláh Bá. helyett Bertus a 46., Jurek helyett Bényei a 46., Karabelyov helyett Makowski a 46., Odintsov helyett Hindrich a 46., Hej helyett Peteleu a 46., Asani helyett Navrátil a 46., Melnyk helyett Lucas a 61., Mešanović helyett Ilievski a 61., Camaj helyett Czérna a 61., Danilović helyett Bánhegyi a 67., Csirmaz helyett Bárdos a 67., Könyves helyett Bokros a 67., Eppel helyett Vajda a 67., Vranjanin helyett Kravchenko a 72., Kovačić helyett Széles a 72., Ötvös helyett Simović a 72., Hegedűs helyett Mrva a 76., Lukács D. helyett Benkő a 88., Holdampf helyett Papp M. a 88. percben.

Sárga lap: Szatmári a 90+2. percben.

Gólszerző: Eppel (tizenegyesből – 0-1) a 21., Jurek (0-2) a 37., Bertus (0-3) a 61., Navrátil (1-3) a 77., Ilievski (2-3) a 87. percben.

Dragan Vukmir: – Egy jó ellenféllel játszottunk, jó volt a játékosok hozzáállása, de látjuk, hogy min kell még javítani. Nehéz héten vagyunk túl, a felkészülés közepén járunk, dolgozunk tovább.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek