Vizet oszt az utasoknak a MÁV

Megosztás

A hőségriasztás ideje alatt vizet oszt a nagyobb pályaudvarokon a MÁV-Start 10 és 17 óra között.

Budapesten a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron, vidéken pedig a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

Munkanapokon 12 és 14 óra között a Volánbusz is vizet oszt a megyeszékhelyeken a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbusz-állomásokon: Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

2018 óta a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Vivienvíz Kft. szállít ásványvizet a MÁV-nak. Tavaly ez 1,28 milliárd forintba került, idén pedig 1 milliárd 496 millió forintért rendelhet a vasúttársaság a cégtől „védőitalt”.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek