Még idén kinyit a tokaji luxusszálloda

Megosztás

Az Accor és a magyar Dreamland Holding turisztikai ingatlanfejlesztő csoport partnerségi megállapodást írt alá két ötcsillagos szálloda üzemeltetésére az idei év utolsó negyedévében történő nyitással. A szántódi Mövenpick BalaLand mellett Tokajban nyitja meg kapuit a Minaro Hotel MGallery, ami a márka első Budapesten kívüli szállodája lesz. A két beruházás összértéke 78 millió euró.

A 100 szobás, ötcsillagos tokaji Minaro Hotel MGallery és a hozzá tartozó rendezvényközpont az ígéretek szerint a régió vezető felső kategóriás üdülőhelyeinek egyike lesz Magyarországon, kiegészülve egy önálló rendezvényközponttal. A tematikus üdülőhely elsősorban a párokat, az incentive turizmust és a kis- és közepes méretű rendezvényeket célozza meg.

A beruházás összértéke 28 millió euró.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarország egyik legjelentősebb turisztikai ingatlanbefektetőjével működhetünk együtt. Ez lehetőséget nyújt az Accor vidéki hálózatának bővítésére, és megerősítheti vezető pozíciónkat Magyarország és Közép- és Kelet-Európa vendéglátóiparában is .Mindkét helyszín egyre nagyobb nemzetközi vonzerővel bír: a Balaton az ország legnépszerűbb szabadidős célpontja, Tokaj pedig a világszerte ismert magyarországi borvidék.”

– mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója.

A Dreamland négy zöldmezős tematikus üdülőhely-fejlesztést végez Magyarország különböző kulcsfontosságú turisztikai célpontjain, és az első két helyszín menedzselésére választották partnernek az Accort. Tokaj és Szántód a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett első öt kiemelt hazai turisztikai célpont között van – írták közleményükben.

Kapcsolódó cikkek