Péntektől szerdáig forgalomkorlátozás lesz a miskolci Győri kapunál

Megosztás

Távhővezeték építés miatt június 10-től várhatóan július 15-ig forgalomkorlátozás várható a Győri kapu 108/a szám – Rácz Ádám utca 17. sz. közötti szakaszon. A forgalomkorlátozás a gépjármű-forgalmat és a parkolóhelyek ideiglenes igénybevételét is érinti.

Az első ütem aszfaltozott területének helyreállítását követően a kivitelező június 10-én kezdi meg a távfűtési gerincvezeték cseréjét a második szakaszon.

A második ütem munkálatai a melegvízszolgáltatást nem akadályozzák, az új vezetékpár üzembehelyezése a nyári karbantartás ideje alatt történik meg.

A beruházás eredményeként mintegy 300 méteres szakaszon új, korszerű és energiatakarékos acél csővezeték került beépítésre a régi elöregedett vezeték helyett, ezáltal nő az adott ellátási területen a távhőszolgáltatás biztonsága.

A vezetékcsere munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozások és parkolási nehézségek miatt a közlekedők szíves megértését kéri a MIHŐ Kft.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek