A DVTK szurkolói kiakadtak az újabb vereség miatt, már nincs feljutó helyen a csapat

Megosztás

Az elmúlt hetek bukdácsolása során a Diósgyőr komoly pontelőnye teljesen elolvadt, immáron nincs az első két helyezett között a gárda. A szurkolók szerint felesleges volt az edzőváltás, netán a csapat nem is akar feljutni az NB I-be.

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában, húsvét hétfőn Szombathelyen játszott a DVTK, és az első félidőben nem született gól. A második játékrészben a hazaiak büntetőből szerezték meg a vezetést, amit megtartottak a lefújásig.

Merkantil Bank Liga 33. forduló

Szombathelyi Haladás – Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 933 néző. Játékvezető: Zierkelbach Péter (Aradi József, Horváth Zoltán).
Haladás: Verpecz – Kállai K., Csató M., Németh Mi., Bosnjak, Doktorics – Kiss B. Holdampf, Csilus T. – Tóth Mi., Horváth R., Vezetőedző: Németh Szabolcs.
DVTK: Danilović – Polgár, Hegedűs J., Szatmári, Keller – Lucas, Oláh B. – Bertus, Molnár G., Németh Má. – Eppel. Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Csere: Eppel helyett Zsolnai a 46., Németh Má. helyett Kocsis D. az 58., Horváth R. helyett Lencse a 72., Bertus helyett Hornyák a 73., R. Keller helyett Bárdos és Molnár G. helyett Horváth Z. a 82., Tóth Mi. helyett Tóth-Gábor a 84., Kiss B. helyett Tarján és Doktorics helyett Szekér Á. a 90+3. percben.
Sárga lap: Csató M. a 20., Bosnjak a 24., Csilus T. a 33., Polgár a 63., Hegedűs J. a 78. percben.
Gólszerző: Kiss B. (1-0, 11-esből) az 57. percben.

Edzői értékelések

Németh Szabolcs: –  Egy igazi húsvéti feltámadást láttunk ma, mert az utóbbi időben nem azt a teljesítményt nyújtottuk, amit a szurkolóink elvártak tőlünk. Jól játszott a csapat, amezőnyben jól kombináltunk, folyamatosan veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára, védekezésben stabilak voltunk. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével.

Dragan Vukmir: – A mai mérkőzésen az ellenfelünk dominált mezőnyben, mert még nincs megfelelő erőállapotban a csapat. Az igazi ziccert mégis mi alakítottuk ki, és azon kívül is 2-3 olyan lehetőség, amiből újabb gólhelyzetet teremthettünk volna. Ugyanezt az ellenfelünk nem mondhatja el. A második félidőben szinte nem is lőttek kapura, talán egy 16-oson belüli tömegjelenet okozta a legnagyobb izgalmat. Végül 11-esből kaptunk gólt, amire nehéz bármit is mondani. A vége felé növeltük a nyomást. Eppelt sérülés miatt kellett lecserélni, de a kispadról szép sorban beküldtem a többi támadót is, de sajnos nem tudtunk iga kiegyenlíteni. Legalább a döntetlen benne volt a mérkőzésben.

Az 1910.hu Facebook-oldalán ez volt olvasható:
Vége: 1-0
Mit üzennél B. Miklósnak és a vezetőségnek?

Hát üzentek is jó páran, ezekből csemegézünk:

“Na én biztos se élőben, se a tv-ben nem nézem ezt a falábú fos csapatot soha többé !!! Betelt a pohár! 💩💩🤬🤬😡😡Nem érdemlik meg a feljutást!!!!!!!! Kurva gyenge!!!!!! 🤬🤬🤬

“Ez megy öt éve! Sokan ezért nem járunk már ki még a hazai derbikre sem. Ezek a játékosok vezetők nem tudják milyen diósgyőrinek lenni. Tiszta szívből a játszani. Mi szurkolók hiába tesszük oda magunkat ha nem kapunk semmit vissza!! Szégyen csapat! A diósgyőri mezt nem érdemlitek!!!”

“Úgy kellene üzenni nekik,hogy senki ne menjen ki a hazai meccsekre! Ideje lenne már valamit tenni a szurkolóknak! Szerintem épp itt az ideje!”

“Kondás helyére tenni Vukmirt nagy marhaság volt.”

“Nem üzengetni kell, hanem embernek nem szabadna belépni a stadionba még ezek vannak!”

“3 meccs alatt 1 gólt rúgtunk, se helyzet, majd jövőre, talàn.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek