Elítélték a fideszes polgármesternőt, de hiába a 31 milliós EU-pénz ellopása, az önkormányzat vezető pozícióban visszavette

Megosztás

Ahogy Hadházy Ákos független képviselő fogalmazott, ez a történet annyira magyar és leginkább annyira fideszes, hogy ennél jobban már nem is lehetne. A vidéki Fidesz-hálózat egyik láncszeme, aki meg is bukott, bizonyítottan lenyúlták a 31 milliós EU-támogatást, emiatt a polgármesternek le is kellett mondania. Most újra ott van, vezető pozícióban, bár polgármester nem lehet.

Hadházy egy friss posztban kelt ki a döbbenetes, de már annyira nem is meglepő fordulat miatt.

“Ismerjék meg Margitot (Tát). Margit a csaló és pofátlan polgármesterek prototípusa. Annyiban különleges, hogy őt el is ítélték egy 31 milliós EU-s projekt elcsalásáért. Igaz, a 31 millió ellopásáért csak 1 év felfüggesztettet kapott, de hiába kérte, a jogkövetkezmények alól nem mentesítette a bíróság, így méltatlanság miatt le kellett mondania méhkeréki fideszes helytartói posztjáról.

De ezután jön a csuda, ami annyira magyar, annyira fideszes és annyira szomorú: az alpolgármester felvette őt önkormànyzati alkalmazottnak, mostantól a csaló Margit lett a TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KOORDINÁTOR Méhkeréken (és állítólag továbbra is polgármesternek kell őt szólítani).

Margit a Fidesz hatalmát fenntartó falusi polgármester hálózat tagja, aki csak abban különleges, hogy meg is bukott. De az új kinevezése többet elmond a rendszerről, mint a lebukása.
Ha nem hiszi, részletek itt: https://magyarnarancs.hu/…/korabbi-helyettesetol-kapott… “

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és belső tér

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek