Miért nem látunk semmit abból a 600 milliárdból, amit állítólag a kormány az egészségügyre költött?

Megosztás

Állami egészségügyi intézmény Magyarországon, 2022-ben. A legnagyobb probléma, hogy ez közel sem egyedi eset, hazánk kis túlzással bármelyik állami fenntartású kórházában készülhettek volna a képek. A propaganda természetesen mást mond, élén a felelős miniszterrel, de akinek volt az utóbbi években dolga bármelyik közkórházban, tudja, hogy az csak szemfényvesztés.

Adódik is a kérdés, hogy vajon hol és kiknél landolt az a 600 milliárd forintnyi EU-s pénz, amit az Orbán-kormány az egészségügy fejlesztésére kapott? Hadházy Ákos is keresi a választ a Facebookon.

“Néhány kép a 21. századi magyar egészségügyről. Egy honfitársunk készítette a Dévai utcában a mentőállomáson, ahová tesztelni küldték. Talán a pókháló a legművészibb, de a levert csempe és a szigszalagozott kapcsolószekrény sem rossz. A képeken kívül az is nonszensz, hogy a tesztelésre a kormány az amúgy is túlterhelt mentősöket jelölte ki. De sebaj, a propaganda mindent megold.

A lepusztult kórházakra az a válasz, hogy 600 milliárd EU-s pénzt költöttek fejlesztésre (de azt nem mondják, hogy a felét ellopták), a védekezés pedig vilàgszínvonalú volt (a halottak számáról pedig nem beszélnek. Egy tegnap közzétett kutatás szerint a fideszesek 88 százalèka szerint sikeresen védekeztünk. Gondolom, a maradèknak haltak meg közvetlen környezetèben emberek. Amíg a propagandát engedjük tobzódni, mindent megtehetnek velünk.”

Lehet, hogy egy kép erről: belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: belső tér

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek