“Persze, hogy szavazok” – magyar hírességek buzdítanak az áprilisi szavazáson való részvételre – videó

Megosztás

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Erős Antónia, Lovas Rozi és Nótár Mary is szavazásra buzdít az RTL kisfilmjeiben.

A Persze hogy szavazok címet viselő társadalmi célú reklámkampány rövid videóival a március 22-től április 3-ig, azaz az országgyűlési választást megelőző időszakban találkozhatnak a nézők az RTL Klub, az RTLII és a Cool televíziós csatornákon, valamint az rtl.hu videós hírportálon. A társadalmi célú reklámszpotokban ismert emberek vallanak a demokrácia iránti elkötelezettségükről és hívják fel a figyelmet az országgyűlési választáson való részvétel fontosságára.

Az RTL Magyarország társadalmi célú reklámszpotjaiban többek között olyan hírességek buzdítanak szavazásra és osztják meg a választásokkal kapcsolatos személyes történeteiket mint Lovas Rozi, A mi kis falunk Erikája, aki nem sokkal második gyermeke születése után mondott igent a felkérésre és mesélt arról, milyen hagyományai vannak családjában a szavazásnak. Barabás Éva, a Fókusz műsorvezetője és Nótár Mary énekesnő is kiemeli, a családjuktól kaptak olyan útravalót, hogy nem volt kérdés számukra, mi a teendőjük a választás napján. Istenes Bence apukaként rendkívül fontosnak tartja, hogy gyermekei jövőjéről dönthessen, Sebestyén Balázs pedig feleleveníti, milyen volt annak idején leadni legelső szavazatát, és azt is elárulja, hogy ezúttal 12 éves fia is elkíséri majd a voksolásra.

Mások mellett Csonka András, az RTL Klubon szombat esténként látható vadonatúj szitkom, A Séf meg a többiek rejtélyes múltú szakácsa, Schobert Norbert fitneszguru, Sárközi Ákos, A Konyhafőnök zsűritagja, a Híradó műsorvezetői, Erős AntóniaSzabados ÁgnesRábai BalázsSzellő István, vagy a Survivor győztese, Pintér Dani is arról vall, miért tartja fontosnak, hogy a választások alkalmával éljen demokratikus jogával. (Media1)

Related posts