Megcsalta a férje, ezért bosszúból hamisan bántalmazással vádolta meg a borsodi nő

Megosztás

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 37 éves nő ellen hamis vád bűntette miatt, aki szendrői otthonában a férjét rajta kapta egy másik nővel, ezért hamis bejelentést tett ellene a rendőrségen.

A vádirat szerint a vádlott 2021. január végén a kora délelőtti órákban hazaérkezett szendrői családi házába, ahol félreérthetetlen helyzetben rajta kapta a férjét egy másik nővel. A látottak miatt nagyon ideges lett, veszekedett a férjével, majd elhagyta a házat, egy közeli rokonához ment.

Annyira feldúlt állapotban volt, hogy elhatározta, megbosszulja a férjét, ezért a központi segélyhívón keresztül felhívta a rendőrségi ügyeletet. A feleség közölte, hogy előző napon a férje a közös házukban bántalmazta, összetörte a berendezési tárgyakat, ő azonban megszökött és a rokonánál bujkál. Arra is hivatkozott, hogy nagyon fél attól, hogy a férje meg fogja találni, ezért rendőri segítséget kér.

A bejelentésre rendőrjárőrök érkeztek a vádlott tartózkodási helyére, meghallgatása során azonban már nem állította, hogy a férje bántalmazta volna, így a bejelentés alapján nem indult büntetőeljárás.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Related posts