„Kiss János nem csinál semmit a Diósgyőri vár ügyében” – videó

Megosztás

Egy újonnan indult videoblog szedte össze, milyen probléma is merült fel a vár rekonstrukciója során, és mit (nem) csinál ezzel kapcsolatban a fideszes képviselőjelölt, aki nem mellesleg a Diósgyőri vár miniszterelnöki biztosa is.

Mint arról korábban a Borsod24 is beszámolt, nemrég statikai probléma merült fel a Diósgyőri vár rekonstrukciója során, amely miatt addig nem folytathatók a munkálatok, amíg meg nem erősítik a tornyokat – ami persze plusz pénzbe, konkrétan kétmilliárd forintba kerülne.

Kiss János, aki egyébként a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 2-es választókerület fideszes képviselőjelöltje is lesz az áprilisi országgyűlési választáson, sokszor hirdeti magáról, hogy ő a Diósgyőri vár miniszterelnöki biztosa, ennek ellenére a jelek szerint még semmit nem intézett a szükséges plusz támogatás kapcsán.

Ezeket a problémákat foglalta össze fent látható első videójában az újonnan indult Egyenesen Miskolcról blog. A videó, amely tényszerűen és olykor humorosan vázolja fel a lényeget, elhangzik, hogy az előző városvezetés is hibázott akkor, amikor nem mérte fel alaposan a vár állapotát. Mint a videó készítője kiemelte: eközben pedig Kiss János nem igazán intézkedik az ügyben, helyette inkább kutyás képeket posztolgat a Facebook-oldalára. Amit pedig az ígért plusz forrásként állítana be, arról kiderült, hogy nem az. Íme, az Egyenesen Miskolcról videója:

Nyitókép: Kiss János Facebook

Kapcsolódó cikkek