Valami véletlen folytán Orbán soha nem kap kellemetlen témákat a Kossuth rádióban, csak alákérdeznek

Megosztás

Most már annyi az elképesztően nagyra dagadó botrány a Fidesz és az Orbán-kormány körül, a közszolgálati rádió riporterei azonban valamiért mégsem kérdezik sem a roma miniszteri biztosról, sem Völnerről és a mindent átszövő korrupcióról, sem Rogánról, sem Schadlről, illetve Farkas Flóriánról. Minden héten egyórányi szabad kampánybeszédet kap a Fidesz, ügyes, csak az igazságot totálisan elfedi.

Erről értekezett Hadházy Ákos független képviselő a Facebookon. Valóban érdekes, ha valaki valaha is belehallgatott Orbán Viktor péntek reggeli szokásos, Kossuth rádióban elhangzó egyórás interjújába, nagyon gyorsan levágja, hogy teljesen alákérdezős propaganda az egész. Igaz, nagyjából sejthetjük, mi történne, ha egy riporter egyáltalán meg merészelne pendíteni egy Orbánék számára kényes témát. A következő héten jó eséllyel már nem kellene bemennie dolgozni, emlékezzünk csak Hrutka János esetére egy sporttal kapcsolatos televíziós adásban.

“Minden héten egy órát szerepel élőben, de EGYETLEN KÉRDÉST SEM kapott a korrupt végrehajtókról, Völnerről, Rogán kabinetfőnökéről, vagy a roma önkormányzati képviselőket kilóra megvásárló kormánybiztosról. És ezek csak néhány botrány szereplői az elmúlt hetek ügyei közül.

Ezek közül egy normális országban egyetlen botrány is elég lenne a kormány bukásához. De ott, ahol a miniszterelnök minden héten bájologhat az állami rádióban, ellenzéki vezetők pedig soha, az se nem normális ország, se nem demokrácia.”

Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember és , szöveg, amely így szól: „ÉRDEKES, RÓLUK EGY SZÓT SEM SZÓLT A RÁDIÓBAN A MINISZTERELNÖK...”
Kép forrása: Hadházy Ákos

Kapcsolódó cikkek