A vagány csajok bakancsot hordanak!

Megosztás

Minden nő ügyel arra, hogy többféle stílusban is jól érezze magát a bőrében. Lábbeliből például szükség van komoly, elegáns, hétköznapi és vagány darabokra is. Mi most a felsorolás utolsó tagját, a vagány, merész stílusú kategóriát fogjuk egy kicsit kivesézni.

Amennyiben neked is jól jönne egy-két egyedi bakancs, akkor tarts velünk egy rövid cikk erejéig, és válasszuk ki együtt jövőbeli kedvenced!

Klasszikus fekete-fehér 

Néhányan úgy gondolják, hogy csak az alapszínek mutatnak jól a lábukon, mint amilyen a barna, a fekete vagy a fehér, míg mások szívesen kísérleteznek színes csizmákkal is. 

A fekete és a fehér azért olyan divatos mind a mai napig, mert ezeket szinte bármihez felvehetjük. 

Kezdjük mindjárt a divatőrület nagyjaival, a fűzős darabokkal. A Rieker fehér női bakancsa éppen ebbe a kategóriába sorolható. Fekete talpa, fehér külseje, hosszú szára és fekete, ám fehér feliratos fűzője kiemeli a lábbelit társai közül. Fekete, fehér de még más színű kabáttal is jól áll!

A Rieker a két szín keverésével is kísérletezett. A bokáig érő bakancsot is szeretjük mi nők, s ez a darab kifejezetten mutatós lett. A talprész felett végig fehér csíkot láthatunk, de az egész csizma fekete. Meleg bélésének köszönhetően a legnagyobb hidegben sem fogunk fázni.

Bakancsok túrázáshoz

Ha nem a divat, hanem a praktikum oldaláról közelítjük meg a dolgokat, akkor a Skechers termékei között érdemes keresgélnünk. 

Strapabíró női bakancsai között nem egy olyan darabbal találkozhatsz, amelyek a hegyvidéki terepen is megállják a helyüket. Zöldes, barnás és fekete árnyalatban is beszerezhetőek. Garantált a kényelem, a biztonság, és hosszú távon hordhatod majd őket!

A csizma, bakancs kiválasztása sok mindentől függ, de annyi biztos, hogy a LifeStyleShop webáruház női cipői között ott lapul egy olyan gyöngyszem, amely pont hozzád illik!

Amikor a színesre buksz!

Nem egyforma az ízlésünk, ezért az is lehetséges, hogy valaki a rideg, szürke, téli napokat csak úgy képes elviselni, ha egy színes csizmában tipeg.

A Tamaris piros félcipője például fűzős felsőrésszel és oldalsó cipzárral is el van látva. Magasított kialakításának köszönhetően kiemeli az alakot és garantált, hogy minden szem rád szegeződik majd!

Aztán ott van a hótaposó, kívül és belül egyaránt pihe-puha Rieker bakancs. A kék lábbelinek barna talpa van, így jól összehangolható a hasonló színű szettekkel is. A legnagyobb hidegben sem okoz majd csalódást, mivel olyan meleg, hogy akár egész éjszaka kint állhatnánk benne, akkor sem fázna a lábunk!

Végül, de nem utolsósorban a Rieker egyik színes bőr csizmája is érdekes lehet számodra. A barna, bordó és fekete “mozaik cipő” fűzős fazonú, ráadásul antistress modell, így sok hely jut benne a lábadnak. 

A felsoroltak közül melyik vagy te? Légy hű a stílusodhoz, és ez tükröződjön a cipőiden is!

Kapcsolódó cikkek