Új menetrend Miskolcon, péntekig érvényes bérletek és újra járó villamos

Megosztás

Elindult a tanév, érkezett is a megszokott, tanulmányi menetrend. Kivételesen még hetedikén éjfélig érvényesek a 2021-es bérletek.

Január hetedikéig érvényesek a decemberi és a 2021-es éves bérletek. Az MVK emlékeztet, a januári bérletek már december 27-étől megvásárolhatóak mobiljegy formájában a Közlekedési mobiljegy, a Simple és a VoxPay alkalmazásokban, papír alapon a bérletpénztárakban, valamint városszerte tizenhárom automatából – írja a Minap.hu.

Mint írják, az Innovációs és Technológiai Minisztérium korábban úgy döntött, a decemberi és a félhavi helyközi dolgozó- és tanulóbérletekkel január 7-én éjfélig lehet utazni a MÁV-Start és a Volánbusz járatain. És bár ez a helyi közlekedést biztosító szolgáltatókra nem vonatkozik, az MVK Zrt. ennek ellenére meghosszabbítja a bérletek érvényességét, így a december havi, valamint a 2021-es éves bérletek január 7-én éjfélig érvényesek, a hóközi bérleteket változatlan feltételekkel értékesítik.

Az MVK emlékeztetett arra is, hogy az ünnepek végével január 3-ától munkanapokon tanulmányi menetrend lépett életbe az 1, 1B, 3, 3A, 6, 7, 8, 14, 16, 19, 20, 24, 29, 32, 34, 35, 35R, 12G, 14G autóbuszjáratoknál, a 2-es villamosvonal járatai pedig ismét közlekednek.

Kapcsolódó cikkek