Damu Roland halála után azonnal mocskolódó kommentek árasztották el Vajna Timi oldalát, gyorsan lépett

Megosztás

Az interneten szórták a válogatott szitkokat Damu egykori párjára, akit alapvetően a színész haláláért okolnak. Olyan mértékű mocskolódásba csapott át a dolog, hogy Vajna Tímea gyorsan le is tiltotta a hozzászólásokat saját oldalán.

December 27-én délelőtt érkezett a hír, hogy 47 éves korában elhunyt Damu Roland színész. Damu korábban Vajna – akkor még Palácsik – Tímea párja volt, ám kapcsolatuknak drámai vége lett. A színészt ugyanis nemi erőszak és bántalmazás miatt jogerősen elítéltek, melynek következtében három évet töltött börtönben – írja az Nlc.hu

Szabadulása után Damu is próbált új életet kezdeni. Ám egyre nehezebb anyagi helyzetbe került, sokat betegeskedett, zűrös magánéletéről is sokat lehetett hallani. 

Damu Roland

Halálhírét követően szinte egymásnak feszültek az emberek a kommentekben. Véleménye mindenkinek volt, azonban sokan nyomdafestéket nem tűrő stílusban adtak ennek hangot. Nem kevesen voltak azok, akik nem a cikkek alatt reagáltak a hírre, hanem egyenesen Vajna Tímea Instagram-oldalára mentek, és minősíthetetlenül mocskolódtak a fotói alatt. Olyan áldozathibáztatás, gyalázkodás és “majd én megmondom a tutit” kommentháború indult, amelynek következtében Vajna hétfő estére kikapcsolta a hozzászólási lehetőséget az oldalain.

Kapcsolódó cikkek