Ismét egy hatalmas Fidesz-botrány, most Kubatov Gábor körül forró a levegő

Megosztás

A napokban kezdődött bírósági ügy vádirata egészen Kubatov Gáborig, a Fidesz alelnökéig és pártigazgatójáig vezet. De mintha mi sem történt volna, a párton belül nagy a hallgatás, egy demokratikus országban a befolyással való üzérkedésnek következményei vannak. Itt ismét semmi egyelőre, ráadásul az állami vezetésű közmédiában egy hang nem volt eddig az ügyről. Meglepődünk?

Az újabb elképesztő Fidesz-botrány részleteit Hadházy Ákos független képviselő tárta elénk a Facebookon.

“Így van a Fidesznél “következménye a dolgoknak”:
Három férfi, egy durva eset. Az egyik Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke. A második Kindlovits Máté, Kubatov titkára. A harmadik Szabó “Szőke” Ferenc, korábban gyilkosságért elítélt biztonsági őr a Fradinál, Kubatov bizalmasa. Az első kettő neve egy befolyással üzérkedésről szóló vádiratban szerepel. A vádirat szerint Kubatov titkára minimum ötször beszélt a Fidesz székházában(!) és a Fradi irodájában üzletemberekkel, akik egyebek mellett állami megbízás elnyeréséhez kértek segítséget, cserébe az FTC-t támogatták volna.
👉🏻https://www.facebook.com/100044349103240/posts/472771220877844/
A vádlottak ügyvédei szerint a harmadik férfi neve csak azért nincs a vádiratban, mert az ügyészség szerint “nem tudják, hogy hol van” – pedig minden héten kint van a Fradi-pályán.
Egy normális országban Kubatov már régen mehetett volna vissza seftes autószerelőnek, vagy még inkább a börtönbe, de nálunk erre még várni kell. Önök szerint hány helyen számolt be a propaganda a most megindult perről? (Igen, egynél kevesebb a helyes megoldás…)”

Kapcsolódó cikkek