A kormánymédia mindent megtehet – ilyen kérdés elhangozhatott adásban a Pesti TV-n

Megosztás

Mindig van lejjebb, ezt eddig is tudtuk, különösen, amikor a kormányzati propagandagépezetről beszélünk. De egy élő beszélgetés közben egy riportertől a “milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni” kérdés alighanem igencsak a legalja már a médiának.

A média nincs túl jó állapotban Magyarországon 2021-ben. Ezt mondja az Európa Tanács, az Európai Parlament, nagyjából az összes szakmai világszervezet és még jópár olyan testület, amelynek 15-20 éve még volt szava, ma már az egyik létező buboréknak számítanak csak. Minden baj csúcsán a közmédia áll, erről Plankó Gergő immár kétéves videóját érdemes megnézni. Ami a rendszerszintű problémák alatt vannak – maga a tartalom – már nagyjából szóra sem érdemes. Nehéz kitűnni szakmaiatlansággal egy ilyen, szakmaiatlanságra épülő mezőnyben. Ferkó Dánielnek most mégis sikerült – írja a 444.hu.

„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni a főnökének és önnek is?” – tette fel a kérdést a Pesti Riporter címet viselő műsorában, az ország számos háztartásának csatornakínálatában elérhető Pesti TV-n.

Aztán a fent beállított tempóban folytatta a beszélgetést. Nem kell hozzá nagy szakmai előélet, hogy dekódolható legyen a politikusokat is megszégyenítő indulat a magát riporternek aposztrofáló propagandista kérdéseiben. Íme a teljes beszélgetés:

Kapcsolódó cikkek