Csöbör Katalin Bayer Zsolt mellett vonult, egy borsodi így odafért az első sorba

Megosztás

Ne feledjük, ez Orbánék számára annyira fontos, hogy a kormánypártiaktól a részvétel gyakorlatilag kötelező… és erről hírt is adni természetesen.

Szombaton lezajlott a kormánypártiak által csak Békemenetnek hívott gyűlés a fővárosban. Saját Facebook-oldalán Csöbör Katalin is részt vett rajta és ezt képekkel is hosszasan illusztrálta. A borsodi képviselőnő illusztris társaságban szelfizgetett például a visszafogott, békés stílusáról híres Bayer Zsolttal is.

Amit pedig néhány hete Orbán Viktornak kitaláltak (monogram és ’22), valami különös véletlen folytán Csöbörnél is pontosan ugyanilyen formában jelent meg már nagyméretű táblácskákon. Csak hogy nehogy elhiggyük egy pillanatig is, hogy fel sem merül egyetlen kormánypárti képviselőben is, hogy esetleg politikai hasznot húzzon egy ilyen nagy tömeget megmozgató gyűlésből.

Azért reméljük, az utóbbi napokban egyre veszélyesebbnek nevezett negyedik hullám terjedése ellen a résztvevők megfelelően védekeztek a tömegrendezvényen. Vagy mégsem? Mindenesetre a legjobb képekből szemezgettünk.

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember, álló emberek és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember, álló emberek és szabadtéri
Bár a “Soha többé!” és a “Csöbör Katalin” felirat érdekesen nézett ki egymás mellett
Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember, álló emberek és szabadtéri

Kapcsolódó cikkek