Az online térben is nagy lendületben van Márki-Zay Péter

Megosztás

Hódmezővásárhely polgármestere és egyben az ellenzék egyik miniszterelnök-jelöltje sok mindent elért az utóbbi időben: bejutott az előválasztás második fordulójába, most pedig éppen a Karácsony Gergellyel való, jövőbeli, esetleges közös kormányzáson dolgozik. A politikus Facebook-oldalán viszont közöltek néhány adatot arról is, hogy valóban valósággal berobbant a köztudatba.

“Márki-Zay Péter vezet a digitális térben: a legfontosabb online és közösségi oldalakon is ő a legnépszerűbb miniszterelnök-jelölt. A Google adatai alapján egyértelműen átvette a vezetést Márki-Zay Péter a három második fordulóba jutott miniszterelnök-jelölt között: az ő nevére kerestek az elmúlt napokban a legtöbben. Magyarország minden megyéjében ő a legtöbbször keresett név. Emellett sokan érdeklődnek iránta a környező országok mellett Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is.

A Fαcebοοkon is tarol Márki-Zay Péter: az ő oldalainak nőtt magasan a legnagyobb mértékben a követők száma. Márki-Zay Péter 3941 új követőt szerzett az elmúlt hét napban, Dobrev Klára 1871-el a második. Karácsony Gergely a harmadik helyen áll, az ő Fαcebook-oldalának követőinek a száma nem emelkedett, hanem mintegy százzal csökkent.
A YoυTυbe-on továbbra is tartja vezető helyét Márki-Zay Péter mintegy 16 ezer feliratkozóval és több mint hárommilliós nézettséggel. A vasárnapi budapesti nagygyűlést minden rekordot megdöntve mintegy 15 ezren követték a hivatalos YoυTυbe-csatornán”

– írták.

Kapcsolódó cikkek