Figyelem! Hétfőtől teljesen megváltozik a bejárás a miskolci központi kórházba

Megosztás

A látogatók és a mentők is teljesen más útvonalat használnak majd – felújítási munkálatok miatt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház felhívásából tudhatjuk meg ezt.

Tisztelt Állampolgárok!Kedves Betegeink!Értesítem Önöket, hogy a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjában (GYEK) zajló felújítási munkálatok miatt az intézménybe és az épületbe történő belépés rendje az alábbiak szerint változik: 2021.10.04-től a jelenlegi GYEK sürgősségi fotocellás bejárati ajtót lezárjuk.

A felújítás alatt valamennyi gyermek járóbetegrendelés és fekvőbeteg osztály megközelítése a GYEK rehabilitációs épület bejáratán keresztül lesz elérhető . A mellékelt ábrán megtalálják a jelölt közlekedési útvonalat.A mentőautók is ezen a kijelölt szakaszon közlekednek majd, ezért kérjük tisztelt betegeinket, látogatóinkat, hogy a GYEK rehabilitációs épület bejárata előtti parkolókat ne foglalják el!

A Velkey László Gyermekegészségügyi Központ környezetében lévő utak mentén pedig balesetvédelmi és vagyonvédelmi okokból is kerülendő a parkolás az építési munkák miatt.Intézményünk hátsó területén több felújított parkoló áll rendelkezésre, ahol kulturált körülmények biztosított a parkolás.Az építési munkák miatti további lezárásokról, terelésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Lehet, hogy egy kép erről: térkép és , szöveg, amely így szól: „3 GYEK SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÓ ÉPÍTÉS IDEJÉN HASZNÁLHATÓ BEJÁRAT 5000 GYEK REHAB. II. Gyermek Egészségügyi Központ Intézeti gyógyszertár GYEK REHAB. BEJÁRAT ÜRGŐSSEGI MENTà PARKOLO”

Kapcsolódó cikkek