Orbán Ráhel és Tiborcz István elköltözött Magyarországról, egy tengerparti spanyol településen élnek

Megosztás

A miniszterelnök, Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról és egy európai tengerparti városban, a spanyolországi Marbellán telepedett le – írja a Blikk. Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a hangulatos dél-spanyol településen élnek, sőt, a lap úgy tudja, hogy a kormányfő legidősebb unokáját, Alízt – aki a nyáron múlt 5 esztendős – egy ottani nemzetközi magániskolába iratták be. Az intézmény honlapja szerint 3 éves kortól fogadják itt a gyerekeket és két nyelven (angolul és spanyolul) zajlik a magas szintű oktatás.

A hírek egyébként arról szólnak, hogy a család külföldre távozásának oka a spanyol tanulás, emellett Ráhel onnan dolgozik, a családfő, Tiborcz István viszont többször hazautazik majd az üzleti ügyei miatt. Tiborcznak ugyanakkor spanyol érdekeltsége is van, hiszen a cége nemrég szállt be egy spanyol beruházásba, ez is a hirtelen költözés okai között lehet.

Érdekesség, hogy korábban Marsi Anikó és Palik László is Spanyolországot választotta, amikor 2009-ben úgy döntöttek, hogy a gyerekeikkel együtt elhagyják az országot.

Kapcsolódó cikkek