Csöbör Katalin gyurcsányozással és krumpliosztással próbálta megzavarni az előválasztást Alsózsolcán

Megosztás

Helyreigazítás

A 2021. szeptember 18. napján a www.borsod24.hu internetes oldalon “Csöbör Katalin gyurcsányozással és krumpliosztással próbálta megzavarni az előválasztást Alsózsolcán” című cikkünkben azt a valós tényt, hogy a szavazósátrak közelében gyűjtött aláírást Csöbör Katalin, abban a hamis színben tüntettük fel, mintha az előválasztási sátrak mellett gyűjtött volna aláírást, ezzel szemben a valóság az, hogy nem az előválasztási sátor mellett gyűjtött Csöbör Katalin aláírást, hanem a szomszédos utcában. a 2 helyszín között több száz méter van.

A 2021. szeptember 18. napján a www.borsod24.hu internetes oldalon “Csöbör Katalin gyurcsányozással és krumpliosztással próbálta megzavarni az előválasztást Alsózsolcán” című cikkünkben azt a valós tényt, hogy a helyszínen valóban volt krumpli fellelhető, abban a hamis színben tüntettük fel, mintha a szavazók befolyásolása érdekében krumplit osztott volna Csöbör Katalin, ezzel szemben a valóság az, hogy nem krumpliosztás volt, hanem Termelői Vásár. Ami nem mellesleg 14 éve minden évben megrendezésre kerül, ha van kampány, ha nincs.

A fideszes képviselőhölgy véletlenül éppen a szavazósátor közelébe települt ki Stop gyurcsányozni és burgonyát osztani. Végül is 2018-ban és 2020-ban már bejött a Fidesznek a krumplizás.

Elindult az előválasztás a megyében is, az 1-es körzetben többek között Alsózsolcán is megnyíltak az ellenzéki szavazósátrak.

A reggel a helyszínre kitelepülő szavazóbiztosok azzal szembesültek, hogy a sátortól nem messze a Fidesz országgyűlési képviselője, Csöbör Katalin a kormánypropagandának megfelelő “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” feliratokkal pultozik. Az senkit nem zavar, hogy a DK elnöke egyáltalán nem indul az előválasztásokon, és így gyalázza a hithű fideszesek aktívabb csoportja.

Az már sokkal furcsábban hat, hogy az aláírásgyűjtést kedvezményes burgonyavásárral köti össze Csöbör.

(A képek nem a helyszínen készültek, illusztrációk.)

Nincs elérhető leírás.
Nincs elérhető leírás.

Központi, előre eltervezett és kiadott utasítás, vagy egyéni kezdeményezés?

Kapcsolódó cikkek