A Fidesz szerint káosz van Miskolcon – közbiztonsági és tömegközlekedési szempontból

Megosztás

Hollósy András szerint az is megoldás lenne, ha leszerelnék a padokat, mert akkor nem tudnának ott ülni a zaklató emberek.

Ugye most már mindenki érti, miért is kellett ennyire durván megnyirbálni az ellenzéki vezetésű városok, köztük Miskolc költségvetését?

Nem ajánlja Hollósy András Miskolc bizonyos területein, hogy egyedül menjenek haza az emberek, pláne nem este. A Fidesz-KDNP miskolci szervezetének szóvivője a Spirit FM Aktuál című műsorában elmondta: romlott a közbiztonság a városban a baloldali városvezetésnek köszönhetően, amit a rendészeti szerveknél dolgozók létszámának csökkenésére vezet vissza.

A politikus úgy látja, hiába nyújt technikai fejlesztésekre forrásokat a Fidesz, ha azt nincs, akinek odaadják Miskolcon. A Fidesz-KDNP több javaslatot is tett már a biztonság javítása érdekében, amelyből volt már amelyek meghallgatásra kerültek, de több ötletük megvalósítása még várat magukra. Kardinálisnak látják a tömegközlekedésben fellépő káosz megoldását is, hiszen az esti órákban és hétvégén szinte csak gyalog tudnak hazamenni az emberek, nincs megfelelő éjszakai járat kialakítása sem Miskolcon.

Hollósy András szerint le kellene szerelni például padokat, hogy ne tudjanak ott ülni a szerinte zaklató emberek. A helyi Fidesz felvette a kapcsolatot a Magyar Vöröskereszt szervezetével is, hogy mi lenne a jó megoldás a rendszeresen – vélhetően kábítószer hatása alatt – agresszív kéregetőkkel szemben. A politikus elmondta: „a miskolciak sokkal többet érdemelnek! Nem politikusokat, hanem inkább szakértőket és szakembereket kellene a közlekedési vállalat élére tenni (milyen érdekes ezt éppen egy fideszes szájából hallani…), hogy valóban helyreállítsák azt, hogy élhetőbb és elfogadhatóbb közlekedési kultúrája legyen Miskolcnak.”

A beszélgetés itt hallgatható vissza. (Atv.hu)

Kapcsolódó cikkek