Az interneten megadták a valódi válaszokat Orbán népszavazására – kész csoda, hogy nem moderálták még ki

Megosztás

A kormány saját Facebook-oldalán kapja meg a magáét az Orbán-kabinet és legújabb, a figyelemelterelésen kívül abszolút semmire sem jó népszavazási kérdéseire. A valódiakat… ameddig le nem törlik őket.

Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalán igyekeznek reklámot csinálni a hamarosan érkező, Orbán által kezdeményezett népszavazásról, ami annyira a semmiből érkezett, hogy nem is tűnik kérdésesnek, hogy a kormány számára egyre kellemetlenebb Pegasus lehallgatási botrányról hivatott elterelni a figyelmet. Egyelőre mérsékelt sikerrel.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „GYERMEKVÉDELMI NÉPSZAVAZÁST KEZDEMÉNYEZÜNK AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKBEN: Támogatja-e Ön, hogy kiskoru gyermekeknek köznevelési intézményben a szülÅ hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak? kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek? kiskoru gyermekek számára is elérhetÅ‘ek legyenek nemátalakító kezelések? kiskoru gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be? kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg? A GYERMEKEINK JÃVŐJE A TÉT.”

A hozzászólások azonban igen sok olyat tartalmaznak, akiket nem vakít el a sok semmire nem jó kérdés, ellenben leírják a valóságot, hogy mik befolyásolhatják valójában negatívan gyermekeink jövőjét… illetve néhány egyéb témát is érintenek, ami a kormány számára enyhén szólva kellemetlen. Ezekből csemegézünk most:

“Tényleg a gyerekek jövője a tét! Követeljük a pedagógusok béreinek visszacsatolását a minimálbérhez, hogy legyenek tanárok, óvónők az intézményekben. Követeljük a NAT szakmai alapon történő felülvizsgálatát! Követeljük a tankerületek bürokráciájának felszámolását, kerüljön vissza a döntés, rendelkezés és a pénzügyi részleg is az igazgatókhoz. Követeljük az iskolapszichológus rendszer kialakítását, elkötelezettebb támogatását! Követeljük a gyermekjóléti szolgálatok szakmai és egzisztenciális megújítását! Követeljük a politikai rezsimtől független, szakmai alapon működő oktatási minisztérium felállítását! És ha ezekkel kész vagyunk, foglalkozhatnak a fent felsorolt tételekkel a megbízott szakemberek. A magyar gyerekek és szülők nevében köszönjük hathatós segítségét! 🙏 Egy nemzet léte és jövője múlik az oktatáson. Hajrá Magyarország! 🇭🇺

“Tényleg aggasztó a gyerekek jövője. A tanári fizetések szégyenletesek, súlyos tanárhiány van, és ez csak fokozódik, a gyorstalpalón képzett pedagógusok pedig maximum arra lesznek képesek, hogy felolvassák a tankönyvet. Amiknek nem javult a minősége a 20 évvel ezelőtti állapotokhoz képest, a tantervek korszerűtlenek, életidegenek. De nem csak az agysorvasztás veszélye áll fenn – a gyerekkórházakban is harmadik világbeli állapotok vannak. Ja, és miközben minden második gyerek pszichés problémákkal, tanulási nehézségekkel küzd, nincs normális segítői hálózat az iskolában. Akinek nincs olyan szerencséje, hogy empatikus, nyitott pedagógusok veszik körül, csak további traumákat gyűjt az iskolai évek alatt. A gyerekek szelleme, lelke, teste egyaránt veszélyben van. Magyarországon jelenleg nem adottak a biztonságos felnövekedés feltételei, ez tény. A fasiszta reakció erre, hogy keressünk egy bűnbakot, egy kisebbségben lévő társadalmi csoportot, ahol ez a frusztráció könnyen és gyorsan levezethető, ahelyett, hogy a valós problémákkal néznénk szembe, vagy azokat orvosolnánk.”

“Ti akik, birka mód követitek a nagy vezéreteket, bele sem gondoltok, hogy most teszitek tönkre a gyerekeitek jövőjét. Gyűlöletben fortyogó nemzetből soha nem lesz felemelkedő, boldog, sikeres társadalom.”

“A Pegasus botrányt kifelejtettétek!”

“Kaletát és a papokat mikor ítélik el???”

“Képzelem, mekkora buli lehetett valamelyik yachton vagy kastélyban, amikor a legbetegebb fantáziájú tanácsadók összedobálták, milyen abszurd hülyeségekkel írjanak ki figyelemelterelő ál-népszavazást olyan kérdésekről, amik senkit nem érintenek, de jól egymás ellen lehet hergelni az embereket. Miközben a valódi népszavazási kezdeményezéseket trükkök százaival és verőlegényekkel lehetetlenítik el. Mindig meglep, hogy mindig van lejjebb.”

“Pegasusról mikor lesz népszavazás? Lenne pár ötletem a kérdéseket illetően. 😃

“A birkák terelésére és egyben tartására kiváló módszer!”

“Hablatyolás, terelés beindult 😉Normális ember már rég nem foglalkozik a kérdőíveitekkel!”

“Meg véletlenül se értelmes kérdések legyenek, amiről valójában szól a törvény. Demagóg, provokatív és semmi értelme.”

“Nem tudják rendesen használni a Pegasust, ha még mindig nem tudják a válaszokat.”

“Sajnálom, hogy a gyermekek védelmét erre a mondva csinált problémára szűkítitek le. Én a gyermekszegénységet, elhanyagolást, bántalmazást, lemorzsolódást, az egyenlőtlen esélyeket, sokkal nagyobb problémának látom.😔

“Nagyon elszaladt veletek a Pegasus!”

“Na ismét itt a cirkusz . Nem is (csak) a kérdésekkel van baj , hanem azzal hogy lesznek olyanok akiket Megint megetetnek az ilyen és hasonló generált baromságokkal . Basszus és lesznek olyanok akik vér komolyan válaszolni fognak 😱 Jönnek a választások ..soros – migráns kombi már nem elég …dobjunk még rá valamit a hülyéknek . Generáljunk egy új ellenséget amitől megvédjük a népet .”

“Ez lenne a fontos bejelentés? Kezd egyre aggasztóbbá válni, hogy ennyi pénzt költünk felesleges népszavazásra, pár kérdést még érdemes lenne hozzádobni, a papír elbírja!

1. Szeretné-e Ön, hogy hazánk 10 év múlva is az EU tagja legyen?

2. Szeretné-e Ön, ha hazánk mihamarabb bevezetné az EURO-t?

3. Szeretné-e Ön 30 évre koncesszióba adni a magyar autópályákat?

4. Szeretne-e Ön felvenni 500 milliárd forintnyi hitel Kínától kínai egyetem építésére?

5. Szeretné-e Ön, ha csatlakozna hazánk az Európai Ügyészséghez?

Ha ilyen kérdéseket tennének fel egy népszavazáson, vagy egy nemzeti konzultáción, akkor valóban állíthatnánk, hogy ezek mérföldkövek, amelyekről közösen kell dönteni és meghatározzák az ország jövőjét. A gyermekeket a szülők meg tudják védeni!Egészségügyi szaktanárként engem sokkal jobban zavar, hogy kamasz tizenévesek nem tudják mi az, hogy fogamzásgátlás, gyereklányok szülnek a mélyszegénységbe, mert a szülők olyan kitünően végzik a felvilágosítási feladataikat. 😪Hajtják álnévbe burkoltan a pedofiltörvényt, de a gyerekek továbbra sem tudják, hogy ismerjék fel a zaklatást, kinek tudnak jelezni, ha a saját anyjuk nem hisz nekik… mert a szülők olyan kitünő munkát végeznek ebben is! Ezzel megint csak a gyerekeket hagyják magukra, míg a meleg társadalommal vannak elfoglalva.A körülményes, és igen kétséges népszavazósdi helyett, az egészet lefuttathatnák a fészbukon. Pár óra elteltével gyorsan mérhető eredmény születne, ami talán megbízhatóbb, mint a népszavazás közölt eredménye!”

“Arról miért nem tartottak szavazást hogy fel szeretnénk e venni a kínai hitelt és a kínai vasút építését szeretnénk-e? Az a gond hogy van olyan IQ huszár aki erre írja, hogy nem, mintha számítana valamit 😃 pegasus 😉 na arról miért nem írtok 😃

Kapcsolódó cikkek