Elképesztő állapotú teherautót szedtek ki a forgalomból a borsodi rendőrök

Megosztás

A járműnek nem volt műszerfala, így természetesen kilométerórája sem. Hiába keresnénk rajta működő világítást, irányjelzőt és féklámpát is.

A sajókazai rendőrök egy életveszélyes állapotú teherautót szedtek ki a forgalomból, amikor múlt pénteken közúti ellenőrzést tartottak Vadna és Nagybarca között a 26-os főúton. A sofőr nem tudta volna megmondani, hogy mennyivel hajtott, ugyanis sem műszerfal, sem kilométeróra nem volt az ütött-kopott teherautójában.

Police.hu beszámolója szerint a rendőrök 20 óra körül állították meg a 43 éves budapesti férfit, akinek nem volt forgalmi engedélye. A jármű rettenetes műszaki állapotban volt: nem működött az irányjelzője, a féklámpája, sőt, semmilyen világítása sem. A műszerfalegység teljes egészében ki volt szerelve, az oldalsó ablakok nem működtek. Az autó rakterén egy másfél méter magasságú kiszáradt leander, valamint egy nem rögzített rámpa volt.

„A Sajókazai Rendőrőrs munkatársai nem engedték tovább közlekedni a járművet, hiszen az esti szürkületben életveszélyes lehetett volna, és szabálysértési eljárást indítottak a sofőrrel szemben” – írják. (Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek