Közlemény a megkéselt miskolci ápolónő állapotáról

Megosztás

Felháborította a közvéleményt, hogy szerdán az egyik beteg minden előzetes figyelmeztetés vagy vita nélkül megkéselt egy miskolci ápolónőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett az aljas támadás következtében. Most a megyei kórház adott ki közleményt az áldozat állapotáról. Bár súlyosan megsérült, vannak jó hírek is.

A dr. Révész János főigazgató által jegyzett közleményben annyit írtak, hogy az ellátásban részesült dolgozó állapota stabil, maradandó sérülést nem szenvedett.

Hozzáteszik: az intézmény az ügyben belső vizsgálatot kezdeményezett, és együttműködik a rendőrség által lefolytatott eljárás során is.

A B24 is beszámolt arról, hogy orvosi kezelésen, egészen pontosan műtét miatt volt az egyik miskolci kórházban a gyanúsított. Az egyik ápolónő szerda délután éppen betegágyában látta el az asszonyt, aki – miután elfordult tőle – eddig tisztázatlan okból egy késsel megszúrta.

A sértett ápolót azonnal megműtötték, aki az elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 69 éves nővel szemben. (Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek