Kábítószer-kereskedelem miatt emelhetnek vádat Árpa Attila ellen

Megosztás

A rendőrség öt férfit gyanúsít kábítószer-kereskedelemmel, az ügyben most fejezték be a nyomozást, az iratokat megküldték az ügyészségre – közölte a rendőrség. Az öt férfi közül egy magyar állampolgár jelenleg bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll, a többiek szabadlábon védekeznek.

A közlemény nem nevezi meg a gyanúsítottakat, de Bors azt írja, hogy a 2019. márciusi időpontból az derül ki, hogy Árpa Attila drogügyéről van szó. A razziáról két éve a hvg.hu is beszámolt. A lap megjegyzi, hogy a színésznél aznap házibuli volt, ekkor törtek a társaságra a rendőrök, akik hosszú órákig tartó házkutatás követően kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg a színészt és több társát.

Értetlenül állok az ügy előtt. Nincs ellenem semmiféle tárgyi bizonyíték, életemben nem kereskedtem kábítószerrel. Azt pedig, hogy fogyasztottam, sosem tagadtam. Az ártatlanságomat a bíróságon is be fogjuk bizonyítani. Nem én vagyok a magyar Pablo Escobar”

– mondta a lapnak a színész.

A police.hu oldalon azt írják, hogy az ügy egyik gyanúsított több forrásból rendszeresen szerzett be kokaint saját és ismerősei részére. XII. kerületi lakásában is tartott olyan bulikat, ahol a vendégek is kaphattak kábítószert – alkalmanként úgy, hogy fizettek érte.

Kapcsolódó cikkek