A Fidesznél folytatódik a Gyurcsány-fóbia, szerintük az előválasztás színjáték, mert mindent Gyurcsány Ferenc irányít

Megosztás

Hollik István véleménye szerint az ellenzéknél úgyis előre leosztották már a lapokat 2022-re és minden szál Gyurcsány kezében fut össze. Valószínűleg a kormánypárt reagálása már azelőtt betűre elkészült, hogy bejelentették volna, Dobrev Klára a DK miniszterelnök-jelöltje.

„Nagy színjátéknak” nevezte az egész előválasztósdit Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, reagálva arra, hogy vasárnap délután a Demokratikus Koalíció Dobrev Klárát tette meg hivatalosan is miniszterelnök-jelöltjének.

A főrendező Hollik szerint nem más, mint Gyurcsány Ferenc, aki minden döntések eldöntője a baloldalon, és aki rég kiosztotta a szerepeket, így „napnál is világosabb, hogy a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést”.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint amikor balos portálok arról cikkeznek, hogy a Jobbik és az MSZP például biztosan nem indít jelöltet minden körzetben, „az is azt mutatja, hogy ők Gyurcsánnyal már előre lebeszélték, hogy ki melyik választókerületet kapja.”  

A szerepek lényegtelenek Hollik szerint, mert mindenki csak a Gyurcsány által rá kiosztott szerepet játssza el. (444.hu

Hozzászólások

Related posts