Brutálisan megverték a 16 éves fiút, már őrizetben apa és három fia

Megosztás

Immáron különös kegyetlenséggel elkövetett emberölési kísérlettel gyanúsítják őket, keményebben lesújthat rájut a törvény ökle.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt hallgatták ki a rendőrök azt a négy embert, akit azzal gyanúsítanak, hogy életveszélyesen bántalmaztak egy fiatalt Sárkeresztúron – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Pápai Eszter elmondta: a rendőrség kezdeményezte mind a négy gyanúsított – egy 36 éves apa, valamint 15, 17 és 18 éves fiai – letartóztatását.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a négy gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, mert szombaton gereblyenyéllel, lapáttal és bottal bántalmaztak Sárkeresztúron egy 16 éves fiút, aki életveszélyesen megsérült. A rendőrséget a bántalmazásról a sérült fiú kezelőorvosa értesítette a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházból.

A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható sárkeresztúri férfit és három fiát, és vasárnap őrizetbe vették őket. (Blikk.hu)

Hozzászólások

Related posts