A hónap poénja: A fideszes propagandagépezet nem vette észre, hogy a kormányt kifigurázó, hekkelt képet kezdett terjeszteni

Megosztás

Köztudott, hogy Orbán Viktor és kormánya aránytalanul sok pénzt költ sportra, leginkább futballra. Az elmúlt évtizedben gombamód szaporodtak és nőttek ki a földből a drágábbnál drágább stadionok. Az ellenzék ezt egy “kórházépítési listába” burkolta szarkasztikusan, a fideszes “álhír-leleplező oldal” pedig nem vette észre a hibát és terjesztette.

A meghekkelt képpel már hónapokkal ezelőtt is találkozhattunk az interneten, de az mégis a hónap vicce, hogy a kormánypárti propagandát toló, “álhír-leleplező” oldal ezt az Orbán-kormány sikereként kezdi terjeszteni, mivel képtelen észrevenni, hogy ezek valójában nem kórházak, hanem a súlyos közpénz-milliárdokért épült magyarországi stadionok. Lehet csemegézni.

Szél Bernadett szúrta ki az égbekiáltó butaságot és figyelmetlenséget az interneten és Facebook-oldalán hírt is adott róla.

“Nálam mindent visz, hogy egy propagandaoldal (sőt, egyenesen a magukat az “álhírek ellenszerének” tartó oldal 🙃) ezt az ellenzéki hekkelést nagy dicsőséggel kiposztolta. (Aztán persze törölték, de ahogy szokták mondani, az internet nem felejt) Puskás Ferenc Kórház, Groupama Kórház és társai… stadion stadion hátán, miközben egy jól működő egészségüggyel nem ez lett volna, egy jól működő szociális szektorral nem ez lett volna, egy a családok széles körét segítő kormánnyal nem ez lett volna és folytathatnám. Küzdünk tovább. Muszáj.”

A Puskás stadion 200 milliárdos építési költsége önmagában arcpirító

Kapcsolódó cikkek