Koncz Zsófia: Az fáj a legjobban, hogy a vádlott semmilyen együttérzést nem mutatott

Megosztás

Mi is beszámoltunk róla néhány napja, hogy az ügyészség vádat emelt a sofőr ellen, aki tavaly nyáron autójával akart megfordulni, amikor összeütközött Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselővel, aki a helyszínen meghalt. A vádirat egyértelműen kimondja: Koncz teljes mértékben szabályosan közlekedett.

A fejlemények kapcsán posztolt Koncz Ferenc lánya, az azóta az apja helyét az időközi választásokon való győzelme után megöröklő Koncz Zsófia. A politikus B. Zitaként hivatkozik az elkövetőre, a Blikk tudósítása azonban konkrétan meg is nevezi az elkövetőt: a bulvárlap szerint Legyesbénye polgármestere, Lengyelné Bús Zita manővere váltotta ki a balesetet, aki jól ismerte Konczot, pár héttel a baleset előtt együtt adtak át egy utat a közelben.

Mint Koncz Zsófia írta: “Az ügyben talán az fáj a legjobban, hogy a vádlottban, akinek figyelmetlensége és gondatlansága okozta Édesapám tragikus halálát, annyi együttérzés sem volt, hogy családom irányába bármilyen módon kinyilvánította volna együttérzését – akár a balesetet követően nyomban vagy akár később –, ellenkezőleg, a vallomásában úgy fogalmazott: „Nem érez felelősséget”.”

Fotó: Globo TV

Kapcsolódó cikkek