“Remélem, megdöglik!”, “Zárjátok el a levegőt a lélegeztetőgépén!” – így reagáltak Orbán szavazói Dobrev Klára Covid-fertőzöttségére

Megosztás

Elképesztő hozzászólások és modor a fideszes oldalak kommentelőitől arra a hírre, hogy Gyurcsány Ferenc felesége is megfertőződött a koronavírussal. Csak erős idegzetűek olvassák el ezeket a hozzászólásokat, az alpári stílus legalja tombol Magyarországon.

Már az M1 híradója is hozta a formáját, Dobrev Klára megfertőződését ugyanis azonnal “jóindulatúan” összekötötte az elmúlt időszakban végzett országjárásával és azt a főcímet adta a hírnek, hogy Dobrev Klára szétfertőzhette az országot. (Vajon miért nem így tálalták tavaly ősszel azt, amikor Szijjártó Péter fertőzött több külföldi országban is rakásra?) De amit a fideszes szavazók műveltek a közösségi oldalakon ennek “örömére”, az egészen elképesztő.

A Nyugatifeny.hu összeszedte a legdurvább hozzászólásokat, ez már a megszűrt verzió, volt ennél jóval több is.

Néhány példát olvassunk a teljesség igénye nélkül, amennyiben bírja a gyomrunk:

Csak remélni tudjuk, hogy a Fidesz-KDNP a lehető leggyorsabban elhatárolódik az ilyen hozzászólásoktól. Tűrhetetlen, de sajnos egyre inkább megszokott ez a stílus hazánkban.

Kapcsolódó cikkek