A fiatal nő bátran megmutatta testét, hogy néz ki egy közel 100-kilós fogyást követően

Megosztás

Már majdnem 160 kilót mutatott a mérleg, amikor agyába villant, hogy ennek így nagyon nem lesz jó vége. Azóta hatvanhárom kilóra fogyott, de ennek ára volt, a hatalmas túlsúly nem tűnik el nyomtalanul róla.

Ceara Dowell csupán 31 éves, de élete során már sok mindenen keresztülment. Tinédzserként az evésbe menekült, miután szexuálisan zaklatták és bántalmazták, ez volt az egyetlen dolog, amiben vigaszt talált. A Femina.hu cikkéből megtudhatjuk a részleteket is.

Ceara mindennap sajtburgert, sült krumplit, sült csirkét evett, és turmixot ivott, napi 4000 kalóriát fogyasztott, túlsúlya miatt pedig az osztálytársai állandóan ugratták és megalázták. Miután elvégezte a középiskolát, 120 kilót mutatott alatta a mérleg, a húszas évei közepén pedig 160 kilót nyomott, és 4XL-es ruhákat hordott.

Így néz ki egy női test 100 kilós fogyás után

cover-ok

2015-ben, nagymamája hirtelen halála után döbbent rá igazán, hogy mennyire törékeny, esendő az emberi élet, és változtatásokra van szüksége, ha életben szeretne maradni. Úgy döntött, hogy kilép boldogtalan házasságából, és életmódváltásba kezd. Közel 100 kilótól sikerült megszabadulnia, 160 kilóról 63 kilóra fogyott, és a szerelem is rátalált.

Woman, 31, felt like she was trapped in a 'skin suit' after shedding over  14st | NewsColony
Még félúton

Kapcsolódó cikkek