Miskolcon is elérhető a Wolt, a Borsod megyei kórház dolgozóinak vittek meglepetés ebédet

Megosztás

Már Miskolcon is elérhető a Wolt ételszállító szolgáltatása. Az indulás alkalmából a futárcég meglepte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházoltópontján dolgozókat.

A koronavírus járvány miatti korlátozások miatt az éttermek számára az egyetlen túlélési lehetőség az ételkiszállítás. Ebben jelent hatalmas segítséget immár Miskolcon is a Wolt ételszállító cég, amelynek letölthető applikációján keresztül.

A járvány miatt a házhozszállítást végző futárok kiemelt figyelmet fordítanak az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak maximális betartására: rendszeresen fertőtlenítik a kezüket és a kiszállításhoz használt eszközöket is. Külön felkészítették őket a speciális kézbesítésre éppúgy, mint a hasonló helyzetekben elvárt higiénés óvintézkedések kötelező és rendszeres megtételére.

Hogy mekkora igény van országszerte az ételkiszállításra a jelenlegi helyzetben, azt mi sem mutatja jobban, hogy az elmúlt évben országosan megduplázódott a cég futárpartnereinek száma,az alkalmazásban elérhető éttermek száma pedig közel kétezer. Tavaly ősszel, a második hullám kezdetén a Wolt bevezette az éttermek számára adható támogatás lehetőségét, amellyel a fogyasztó a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott éttermeket az applikáción keresztül támogathatja. 

A miskolci nyitás alkalmából a futárcég azzal tette emlékezetessé az érkezését, hogy a megyei központi kórház oltópontján dolgozókat meglepték egy ebéddel. A munkatársak nevében a több tucat pizzát Dr. Nagy Gábor orvosigazgató vette át.

„Fontosnak tartjuk azoknak a munkáját elismerni és megköszönni, akik a legtöbbet teszik a vírus elleni védekezésben. A járvány mostani időszakában az oltópontokon dolgozókon van a legnagyobb nyomás, ezért a kórház vezetésével egyetértésben az itt dolgozókat leptük meg abból az alkalomból, hogy a Wolt megérkezett Miskolcra”

– mondta el Juhász Alexandra, a Wolt marketing vezetője.

Hozzászólások

Related posts