Leállították Törőcsik Mari kezeléseit

Megosztás

A nap 24 órájában szakképzett ápoló vigyáz rá.

Sokan úgy tudták, elkapta a koronavírust a Jászai Mari-díjas színésznő, de szerencsére ez nem igaz.

Törőcsik Mari olyan sok időt töltött már a szombathelyi kórházban, hogy névről ismeri az összes ápolót és orvost. A dolgozók nagyon tisztelik és szeretik a legendás színésznőt, ám mostanában már nem jár oda, mivel a járványhelyzet miatt mellőzik a legtöbb olyan kezelését és beavatkozását, amik nem életbe vágóan fontosak. Erről a borsonline.hu számolt be.

MARI MAMA SZELLEMILEG TELJESEN FRISS, DE NEHEZEN TUDJA MÁR MAGÁT KIFEJEZNI. A NAP NAGY RÉSZÉBEN ÁGYBAN FEKSZIK, VAGY ÜLDÖGÉL A TÉVÉ ELŐTT. NEM FOG MÁR SZÍNPADRA ÁLLNI, DE ÚGY GONDOLOM, HOGY EZT A GONDOLATOT MÁR Ő IS ELENGEDTE

– idézi a Hot! magazin a színésznő fogadott unokája, Járai Máté Bors-nak adott nyilatkozatát.

Mivel a színművésznőre a nap 24 órájában szakképzett ápoló vigyáz, a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát, és pontosan olyan ellátásban részesül, amilyenre szüksége van. Veszélyeztetett lévén féltve óvják a színésznőt, ezért minden idejét a velemi otthonában tölti, ki sem lép a kapun.

PÁR NAPJA BESZÉLTÜNK, ÉS SZERENCSÉRE KIELÉGÍTŐ AZ ÁLLAPOTA MARINAK, JÓL VAN!

– mondta boldogan Bodrogi Gyula, Törőcsik egykori férje. Mindketten már nagyon várják, hogy újra biztonsággal megölelhessék egymást, és ismét jókat beszélgessenek, felidézzék a régi szép időket, de addig is telefonon tartják a kapcsolatot, ami mindkettőjük számára megnyugtató.

Kapcsolódó cikkek