Ez nem semmi – elütöttek egy gyalogost, az áldozat menekült el a helyszínről… nem véletlenül

Megosztás

Igazán peches napja volt a férfinek, elütötték, elmenekült onnan, majd kiderült ennek oka, hogy egy körözött bűnöző és elfogták.

A pestszentlőrinci rendőrök egy közlekedési baleset helyszínére kaptak riasztást 2021. február 11-én. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a Felsőcsatári út és a Gyömrői út kereszteződésénél egy autós elütött egy férfit, aki a piroson akart átmenni az úton. A gyalogos a baleset után nem várta meg a rendőröket, és elhagyta a baleset helyszínét; mint kiderült, nem véletlen. 

A XVIII. kerületi járőrök nem messze megtalálták a 21 éves J. Krisztofert, akiről kiderült, hogy a Vásárosnaményi Járásbíróság kifosztás bűncselekmény miatt adott ki ellene elfogatóparancsot. A rendőrök J. Krisztofert a helyszínen elfogták, a mentősök már rendőri kísérettel vitték kórházba. A 21 éves férfi az ütközés következtében súlyos sérüléseket szenvedett, az orvosi vizsgálatokat követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő bíróságot. (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek