Elképesztő: a háziorvosoknak személyesen, egy hűtőtáskával kell bemenniük a kormányhivatalba az oltóanyagokért

Megosztás

Azt mondhatnánk erre, hogy ilyen csak egy rossz filmben létezik, de nem, ez sajnos a mai magyar valóság. Csúcsra járatott magyarországi járványkezelés. De akkor mi a helyzet azzal a korábbi információval, hogy bizonyos oltóanyagokat csak speciális körülmények között szabad tárolni és szállítani? Elég egy háziorvos hűtőtáskával?

Erről a hihetetlen állapotról és rendelkezésről Hadházy Ákos számolt be saját Facebook-oldalán.

“Ismét egy e-mail, ami mindent elmond a magyar kormányzásról. A háziorvosoknak SZEMÉLYESEN KELL BEMENNIÜK A KORMÁNYHIVATALBA, hogy elhozzák az ampullákat. A világszínvonalú hűtési és logisztikai lánc pedig azt jelenti, hogy MEGKÉRIK, HOZZANAK MAGUKKAL HŰTŐTÁSKÁT ÉS JÉGAKUT.

A kormány még annyit sem tud megszervezni, hogy mondjuk a kormányhivatal sofőrje egy arra alkalmas hűtőkocsival kihordja a vakcinákat. Vagy ne adj’ isten a tábornok visszavonhatna néhány katonát a kórházak portáiról és ők is kivihetnék az ampullákat!Ma Orbán hosszan beszél majd a fantasztikus magyar járványvédelemről.

Semmi szükség bemenni és szép szónoklatokkal cáfolni, elég ezt a mailt megmutatni a teljes káoszról.”

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Tisztelt Egészségügyi Szolgáltató! Tájékoztatom, hogy Osztályomhoz megérkezett a Moderna oltóanyag, mely Átvétel: PMKH GödöllÅi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályán 2021. febru Hűtőtáskát jégakkuval szíveskedjen magával hozni az oltóanyag megfelelÅ‘ táro Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztály tájékoztatása azonban az ampulla felnyitását követően 6 órán belül fel kell azt használni. Az szükséges tűk és fecskendÅ‘k, valamint az oltások igazolására szolgáló igazoló Felhívom figyelmét, hogy az oltások megtörténtét az oltás napján legkésÅbb 19”
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Nem maradt sok kérdésünk

Kapcsolódó cikkek