Ismét nyomravezetői díjat tűzött ki a borsodi rendőrség, ezúttal egy szexuális erőszakolóra

Megosztás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője, illetve a sértett hozzátartozója nyomravezetői díjat tűzött ki egy Miskolcon történt bűncselekmény kapcsán.

A vádak szerint szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettessel szemben. Az adatok szerint egy miskolci szórakozóhelyen 2019. április 19-én, az éjszakai órákban egy ismeretlen férfi közösült, egy – akkor még fiatalkorú-, bódult és akaratnyilvánításra képtelen állapotban lévő lánnyal.

A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú. átlagos testalkatú férfi, akiről a grafikai rajz is készült.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője a jogkörénél fogva nettó 200 000, míg a sértett hozzátartozója további bruttó 200 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti, és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46-514-506-os telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek