Hadházy kicsit utánament az orosz vakcinának és egészen ijesztő dolgokra lelt

Megosztás

Teljesen alapvető vizsgálati eredmények és tények is hiányoznak, ami nélkül fel sem merülhetett volna egy tömeges oltóanyag engedélyezése.

Erről a Facebookon adott hírt a képviselő.

“A magyar hatóság ÚGY ADTA KI AZ OROSZ VAKCINÁRA AZ ENGEDÉLYT, HOGY AZ ENGEDÉLYEZÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPVETŐ MÉRÉSEKET ÉS VIZSGÁLATOKAT SEM VÉGEZTE EL. Ráadásul ez az engedélyben feketén-fehéren le van írva. Az OGYÉI-től személyes tájékoztatást és az iratokba betekintést kértem. Az igazgató ezt – szerintem törvénytelenül- megtagadta, azonban az engedély másolatát megküldte. Ebben pedig leírja, hogy HIÁNYZIK az ampullák:

– Azonosság
– Hatóanyagtartalom (!)
-Reziduális élő adenovírus tartalom sejttenyészeten (magyarul: el tud-e szaporodni a szervezetben a vektorként használt vírus)
-és az abnormális toxicitás (!)vizsgálata.

Ami megvan, az a nevetséges térfogatmérés, pH mérés, és a minták szennyezettségét kizáró a baktériumtoxin és mycoplazma mérés. Nehéz ezt kimondani, de ilyet józan ésszel nehéz felfogni még akkor is, ha ezek az eredmények tényleg hiányoznak (háttérinformációim szerint inkább arról van szó, hogy az eredmények nem voltak megfelelőek) és akkor is, ha az engedély ezeket a vizsgálatokat feltétellé teszi az új tételek használatához. Nehéz azt is magyarázni, hogy a hónapok óta nálunk levő mintákon hogy nem tudták a vizsgálatokat elvégezni Figyelem! Az orosz és a kínai vakcina is lehet jó vakcina.

A napokban orosz tudósok meg is jelentettek egy cikket egy tekintélyes szaklapban a vakcina hatásosságáról. Azonban-egy vakcinát nem csak a kísérletekhez kell előállítani, hanem azt milliós nagyságrendben és AZONOS MINŐSÉGBEN le is kell tudni gyártani. Az alkalmazó országok hatóságai pedig -legalábbis normális országokban- csak akkor engedélyezik az alkalmazást, ha ezt a gyártó bizonyítani is tudja- orosz tudósok Csernobilban is azt állították, hogy minden rendben van. Sajnos a mai orosz rendszer semmivel sem demokratikusabb és átláthatóbb, mint a nyolcvanas évek kommunizmusa volt A magam részéről a válasz számos további kérdést vet fel, folytatni fogom a sziszifuszi küzdelmet a folyamat átláthatóvá tételéért.

Kapcsolódó cikkek