Borsodi szépségversenyen is indult Rogán Antal új felesége – máris van egy milliárdos üzlete

Megosztás

Egyelőre nem sokat tudni Rogán Antal, a miniszterelnöki kabinetiroda vezetőjének új feleségéről, de egy-két dolog azért már kiderült róla: például az, hogy milyen borsodi kötődései vannak. A Blikk szerint a 29 éves Rogán Barbara Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban. Ismerői „feltűnően csinos jelenségnek” írták le őt, emiatt nem is meglepő, hogy korábban több szépségversenyen is elindult, sőt, manökenként is kipróbálta magát,

állítólag a Pearl of Borsodon is indult.

Az Átlátszó értesülései szerint a hölgy leánykori neve

Obrusánszki Barbara,

aki szüleivel és két további társukkal együtt még az esküvő előtt, novemberben szerződtek 1022 hektár földbirtok adásvételéről. A vételár oroszlánrészét a kormányzati irányítás alatt álló Budapest Bank 1,58 milliárdos hitele fedezi. A pénzintézet ősszel 315 millió forint kölcsönt biztosított a család céges érdekeltségének is.

A földekről szóló adásvételi szerződés kifüggesztésre került a tardonai önkormányzatban, valamint jelenleg az önkormányzat weboldaláról is elérhető. A szerződés hosszan sorolja az ingatlanokat Dédestapolcsány, Nekézseny, Kisgyőr, Tardona, Borsodbóta, Csokvaomány, Csernely, Lénárddaróc, és Sáta térségében.

Kapcsolódó cikkek