Gulyás Gergely és Koncz Zsófia viszonyáról írt két újság, a miniszter feljelentést tesz

Megosztás

Büntetőfeljelentést tesz és polgári pert indít két „baloldali propagandalap” ellen Gulyás Gergely. Ezt Facebook-bejegyzésben közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter – írja az Index.

A politikus szerint az ezalenyeg.hu egy cikkben arról ír, hogy Koncz Zsófia – aki tavaly októberben a Fidesz jelöltjeként nyert a borsodi időközi országgyűlési választáson – azért válik, mert a miniszterrel folytat viszonyt. Ugyanezt a Nyugati Fény a miniszter szavai szerint tényként közölte. Gulyás Gergely megjegyzi, hogy bár tíz éve ismeri Koncz Zsófiát, utoljára több mint másfél hónapja találkoztak.

“Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.”

A névtelen cikkek szerzői ellen feljelentést tesz aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt, személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indít a két lap ellen. “A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely – Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő – civil szervezet javára” – írta Gulyás.

Index.hu

Kapcsolódó cikkek