Kezdődik! Az egyik magyar vendéglátóhely megunta, hogy a kormány simán hagyná tönkremenni, ezért napokon belül kinyit

Megosztás

Ebből bizony még lesznek bonyodalmak és kérdés, vajon hányan követik a példájukat. Eddig is láthattuk, hogy a kormány “védelmi” intézkedései a vendéglátóipari szektorban teljesen elégtelenek, ezért döntött úgy az egyik presszó, hogy a tiltás ellenére kinyit.

A Resti Presszó és Söröző saját Facebook-oldalán tudatta a döntést.

“Kedves Vendégeink!

2021. február 1.-től megnyitjuk vendéglátó egységünket teljes nyitvatartási idővel és helyben fogyasztással!Az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről /az út szélén lettünk hagyva/ az ígéretek ellenére, gondolok itt a vállalkozásunk és bér támogatásra /amit nyújtanak az vicc!!/ így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!

Úgy latjuk, hogy abban bíznak, hogy a vakcina fogja megoldani a vírus kérdést, hogy beoltatja magát mindenki és aztán megszűnnek a korlátozások! Mi ezt nem kívánjuk megvárni! Amíg egy multiban tolonganak az emberek és az nem probléma, akkor ha mi kinyitunk az se legyen az! A február 1.-i nyitásunkkal IS szeretnénk kifejezni a Covid miatt kialakult intézkedések egyet nem értését és nem buzdítva hanem támogatva a normális élet újból való elindítását!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az üzletben maszk használata nem kötelező, az asztalok elhelyezése alapból 1,5 m túl vannak! Kellemes időtöltést kívánunk! 🙂🍺☕🥪 Február 1.-től szeretettel várjuk a rend őreit és a NAV dolgozóit, mivel úgy gondoljuk, hogy a döntésünket nem fogják támogatni, de ha erre van kapacitásuk és idejük akkor a munkájuk elvégzése mellé egy jó kávéra mindig a vendégeink! 🙂

A NORMÁLIS ÉLET REMÉNYÉBEN, sok erőt kíván a Resti vezetősége és dolgozói! 🙏Ha egyetértesz, osztod, köszi! 😉

Kapcsolódó cikkek