Bizalmas iratok biztonságos megsemmisítése újrahasznosítással

Megosztás

A MiReHU-nál 2020. évben már egy kisteljesítményű berendezéssel elindult a bizalmas iratok megsemmisítése, de az elmúlt év végén egy jelentős fejlesztés eredményeként egy nagyobb kapacitású gép került beszerzésre, melynek köszönhetőena vállalat 2021-ben indítja el vállalkozási és intézményi, de akár lakossági partnerei részére is az iratmegsemmisítési szolgáltatást.

Az egységes adatvédelmi rendelet, a GDPR2018. május 24-énlépett életbe, amely az európai uniós országok adatkezelési szabályait hangolja össze. Ezután minden vállalkozásnak igazolnia kell, hogy megfelelően kezeli a náluk jogszerűen tárolt adatokat, továbbá azt, hogy a feleslegessé váló birtokukban lévő iratokat, adatokat megsemmisítik. Ebben tud segíteni a jövőben a MiReHu Nonprofit Kft.

Az iratok megsemmisítése minden intézmény, cég életében kulcsfontosságú, hiszen a kidobott számlák, régi szerződések rengeteg olyan információt tartalmaznak, melyek illetéktelenek kezébe kerülve komoly veszélyt jelenthetnek intézményekre, vállalkozásokra nézve. Az iratmegsemmisítő módszerek között számos nem biztonságos, vagy félmegoldás létezik. A szakszerűség viszont elengedhetetlen feltétel, ráadásul a biztonsági kockázatok nagymértékben csökkenthetők a megfelelő iratmegsemmisítést végző céggel.

A MiReHu Nonprofit Kft. vállalja irodák, cégek, egyéb intézmények hivatalos, mindennapos munka során keletkező, megsemmisítésre szoruló, lejárt iratainak darálását, legyen szó egyszeri selejtezésről, vagy rendszeres gyűjtés esetén a folyamatos szolgáltatás biztosításáról. Az iratok szállítása az igényeknek megfelelően egyaránt történhet saját vagy a MiReHu Nonprofit Kft. szállítójárművével. A folyamat zárt térben, a biztonsági előírások betartásával zajlik, melyről megsemmisítési igazolástállít ki a cég.

A MiReHu szolgáltatását igénybe véve az iratok nemcsak biztonságosan, helyreállítást kizáró módon semmisülnek meg, hanem a ledarált anyagok újrahasznosításáról is gondoskodnak a szakemberek. Az anyagok darálás után bálázásra kerülnek, majd gyárakba szállítva újra papír készül belőlük, biztosítva ezzel az anyag körforgását.

Kapcsolódó cikkek